راهکار پیاده سازی سیستم های مانیتورینگ و امنیتی
مدیریت و اطلاع از اوضاع داخلی کارخانه، سازمان، اداره، دفترکار و منزل با پیاده سازی سیستم های مانیتورینگ و امنیتی و کنترل از طریق شبکه های داخلی و اینترنت، بدون نیاز به حضور فیزیکی مدیران و با استفاده از گوشی موبایل یا رایانه همراه، انجام خواهد شد.
آشنایی با دوربین تحت شبکه
دوربین تحت شبکه نوعی از دوربین مداربسته است که برخلاف دوربین مداربسته توربو اچ دی که انتقال اطلاعات را از طریق کابل کواکسیال انجام می دهد ، اطلاعات را از طریق پروتکل شبکه انتقال می دهند . دوربین مداربسته تحت شکه به نوعی یک کامپیوتر کوچک است که این توانایی را دارد تا پردازش تصاویر را در خود دوربین به انجام رساند.
در گذشته تنها دوربین های مداربسته آنالوگ برای سیستم های حفاظتی استفاده میشد اما امروزه با تنوعی که دوربین های مداربسته تحت شبکه در رمزگذاری ها ، کیفیت های تصویر و چندین مورد دیگر ارائه میکنند توانسته جای دوربی های آنالوگ را در بازار بگیرد . در حال حاضر دوربین های مداربسته تحت شبکه از 0.3 تا 29 مگاپیکسل در بازار تجهیزات حفاظتی دنیا موجود هستند.
این دوربین ها در سال 1996 برای اولین بار توسط شرکت axis به بازار راه یافت. همه شرکت های سازنده دوربین مداربسته تحت شبکه از پروتکل های اختصاصی خود استفاده می کنند . به همین دلیل تنها در صورتی امکان استفاده همزمان از این دوربین ها موجود است که تکنولوژی Onvif برای دوربین ها فراهم شده باشد.
به نوعی این دوربین ها را می توان به دو دسته از لحاظ ثبت و ذخیره تصاویر تقسیم بندی کرد .دسته اول دوربی هایی هستند که برای ذخیره ی تصاویر به طور قطع به یک سیستم مرکزی (NVR) لازم دارند اما برخی از این دوربین ها دارای حافظه بوده و می توانند تصاویر را در حافظه خود بدون نیاز به NVR ذخیره نمایند.
در ابتدای امر که این دوربین ها به بازار آمده بودند از آنجایی که پهنای باند اینترنت در سراسر جهان پایین بود اختلاف زمانی بسیار زیادی برای تصویر ها مشاهده می شد اما با مرور زمان و افزایش سرعت اینترنت در سرتاسر جهان این مشکل تا حدودی از بین رفت.
مزایای دوربین تحت شبکه
دوربین تحت شبکه برخلاف دوربین های آنالوگ که برای انتقال تصاویر به کابل ها نیاز دارند این اطلاعات را از طریق شیکه اینترنت جابجا می کنند
دوربین تحت شبکه این قابلیت را دارد تا صدا ی دو طرفه را از طریق شبکه جابجا نمایند. به نوعی دوربین مداربسته تحت شبکه این قابلیت را دارد تا مانند یک تلفت همراه عمل نماید.(به طور مثال مدیر مجموعه می تواند از طریق دوربین های آی پی با کارکنان ارتباط برقرار کند.)
استفاده از شبکه های اینترنتی از جمله وای فای و شبکه های موبایلی یکی از ویزگی های مهم دورین مداربسته تحت شبکه است.
هوش مصنوعی یکی ز مهم ترین ویزگی های دوربین تحت شبکه است . این ویژگی در برخی از موارد به کاربرکمک می کند تا برخی از فرایند های شناسایی را به کمک سیستم های هوشمند به انجام رساند.
انتقال داده ها در دوربین تحت شبکه از طریق پروتکل های WPA یا WPA2, TKIP یا AES انجام میشود که این ویژگی باعث می شود تا این دوربین ها بتوانند امنیت بسیار خوبی را از طریق شبکه برای کاربران خود فراهم نمایند.
این دوربین ها انتقال برق و تصویر را تنها با یک کابل که از تکنولوژی Power over Ethernet (PoE) استفاده میکند به انجام می رساند.
این دوربین ها (دوربین مداربسته تحت شبکه) این قابلیت را دارند تا علاوه بر انتقال تصاویر از طریق آی پی تصاویر را از طریق سرور های اختصاصی خود با قابلیتP2P به نمایش گذارد.
در پایان کافی است با کارشناسان شرکت کاوش فراست رایان تماس بگیرید ، تا پس از بازدید از پروژه شما و یادداشت نیازهای شما با توجه به تجربیات پروژه های انجام شده و اطلاعات به روز ، پروژه شما را تحلیل کرده و راهکار پیاده سازی سیستم های مانیتورینگ و امنیتی خاص شما را ارایه نمایند .